Ο σχεδιασμός της θεραπείας:
Μόλις το σχέδιο θεραπείας σας έχει συμφωνηθει με τον οδοντίατρο, ο γιατρός θα παράσχει τις λεπτομέρειες του σχεδίου σας. Αν αυτό το σχέδιο αλλάζει λόγω κλινικων ευρήματων, εμείς θα σας ενημερώσουμε και θα το συζητήσουμε μαζί σας. Τα σχέδια θεραπείας είναι έγκυρα για διάστημα 30 ημερών από την ημερομηνία που εχει συνταγογραφηθεί η θεραπεία. Αν υπάρχουν σημεία στο σχέδιο θεραπείας σας που θέλετε να υποβάλετε καποιο σχετικό ερώτημα, μην διστάσετε να μας ρωτήσετε, πριν ακολοθηθουν τα πρωτοκολλα για τις σχετικές θεραπείες.

Εντυπα συγκατάθεσης:
Ορισμένες θεραπείες απαιτούν την ολοκλήρωση του γραπτου έντυπου συγκατάθεσης. Αυτό γίνεται προκειμένου να εξηγήσει τη θεραπεία, τη μετέπειτα παρακολούθηση που απαιτείται και τον κίνδυνο για επιπλοκες σε εσας σχολαστικά, πριν από οποιαδήποτε από αυτές τις θεραπείες να πραγματοποιούνται.

Αμοιβές:
Skourasdent κλινική απαιτεί την αμοιβή που πρέπει να διευθετηθεί στο ραντεβού όπου παρέχεται θεραπεία. Όπου η θεραπεία συνεπάγεται ένα εργαστήριο η αμοιβή οφείλεται στο ραντεβού όπου λαμβάνονται τα αποτυπώματα. Το κόστος πληρωμης για ορισμένες θεραπείες, όπως οδοντικά εμφυτεύματα, όψεις, στεφάνες και Invisalign® λαμβάνονται σε τμηματικές καταβολές σε κάθε επίσκεψη. Ειναι δυνατον να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα πληρωμής για εσάς.
Skourasdent κλινική δέχονται τις κύριες πιστωτικές κάρτες (Visa και Master Card). Δεχόμαστε πληρωμές με επιταγή ή σε ξένο νόμισμα.
Όλα τα κοστη που εφαρμόζονται για κάθε μορφή Οδοντιατρικής θεραπείας στην κλινική  είναι με βάση τα υλικά που χρησιμοποιούνται, τις εργαστηριακές δαπάνες (εφόσον ισχύει), και τον κλινικό  χρόνο που δαπανάται. Τα κόστη είναι, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται προβλεπόμενα ανάλογα με τις θεραπείες που προβλέπονται στο σχέδιο θεραπείας για την ενημέρωσή σας.

Καθυστερημένη ακύρωση ή χαμένες συναντήσεις:
Skourasdent κλινική διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει μέχρι και € 150, σε περίπτωση που παραλείψατε εγκυρη ενημερωση ακυρωσης/αναβολης οπου ένα ραντεβού ακυρώνεται σε λιγότερο χρονο από 24 ώρες.

Αργά για ραντεβού:
Κατανοούμε ότι ορισμένοι ασθενείς ταξιδεύετε μεγάλες αποστάσεις για να φτάσετε στην κλινική, και σε ορισμένες περιπτώσεις να αργησετε στο ραντεβού σας μπορεί να είναι αναπόφευκτο. Εάν είστε αργοπορημενοι πάνω από 10 λεπτά χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση σε μας, παρακαλώ να γνωρίζετε ότι μπορεί να σας ζητηθεί να αναοργανωσετε το ραντεβού σας.

Προσωπικές λεπτομέρειες:
Είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό και τις λεπτομέρειες του κάθε φάρμακου που παίρνετε. Σε περίπτωση που αυτές αλλάζουν με κάθε τρόπο, είναι πολύ σημαντικό για μας να ενημερώστε τον γιατρό σας. Είναι ευθύνη του ασθενή να ενημερώσει την κλινική για τυχόν αλλαγές είτε σε προσωπικά στοιχεία ή / και το ιατρικό ιστορικό τους.

Η χρήση των εικόνων και ακτίνες-Χ:
Skourasdent κλινική μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικόνες και τις ακτινογραφίες απο το χαμόγελό σας και τα δόντια μόνο, για την ενημερωση και εκπαιδευτικούς σκοπούς στην ιστοσελίδα μας, καθώς και σχετικά με την προβολή και ενημερωση του κοινου.. Το όνομά σας δεν θα δημοσιευθεί. Ωστόσο, αν ΔΕΝ θέλετε  να χρησιμοποιούν τις εικόνες σας και ακτινογραφίες με τον τρόπο αυτό, παρακαλούμε ενημερώστε μας.
Χρησιμοποιήση των στοιχείων επικοινωνίας του ασθενους:
Στο Skourasdent κλινική, η υγεία των ασθενών μας είναι η ύψιστη προτεραιότητα μας, και μας αρέσει επίσης να κραταμε τους ασθενείς μας ενημερους για διάφορες σημαντικές αλλαγές στην κλινική και ειδησεις από τις τελευταίες ειδικές προσφορές μας. Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε τους ασθενείς μας για τα ραντεβού τους, όταν πρόκειται για τους καθορισμους, και διάφορες άλλες σημαντικές υπενθυμίσεις. Στο σημείο αυτό, μπορείτε να ενημερώνεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα από την κλινική, μέσω τηλεφώνου, κειμένου ή e-mail. Αν ΔΕΝ επιθυμείτε να ενημερώνεστε από το ιατρείο από οποιαδήποτε ή όλα αυτά τα μέσα, παρακαλούμε ενημερώστε μας.

Αποποίηση ευθυνών:
Η ιστοσελίδα Skourasdent κλινική παρέχει μόνο γενικές πληροφορίες. Skourasdent κλινική στοχεύει για το υλικό να είναι ακριβες και ενημερωμένο αλλά δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις. Skourasdent κλινική μπορεί να τροποποιήσει το υλικό ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.
Skourasdent κλινική δεν εγγυάται ότι οι πληροφορίες είναι κατάλληλες για τις ιδιαίτερες περιστάσεις σας οπως οπου  δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική οδοντιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία που παρέχεται από κατάλληλα ειδικευμένους επαγγελματίες κατοπιν εξετασης.
Skourasdent κλινική δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία (συμπεριλαμβανομένης της απώλειας από ιούς) που προκαλείται από τη χρήση ή την εξάρτηση από αυτή την ιστοσελίδα. Οι σύνδεσμοι προς άλλους δικτυακούς τόπους παρέχονται για τη διευκόλυνση και δεν αποτελούν έγκριση των υλικών στους χώρους αυτούς. Skourasdent κλινική δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία που προκλήθηκε από τη χρήση ή την εξάρτηση από αυτές τις ιστοσελίδες.