Business woman using a smart phone

“Αντιμετώπιζα σοβαρό πρόβλημα με τα δόντια μου καθώς κάποιες οδοντιατρικές επεμβάσεις που ειχα κάνει παλιότερα μου ειχαν δημιουργήσει ευαισθησία στα δόντια, περιοδοντίτιδα και οι όψεις σε καποια δόντια με δύσκολευαν στην ομιλία αλλά και έδειχναν άσχημες αισθητικά.Όταν συνειδητοποίησα οτι η αναπνοή μου μύριζε άσχημα, αποφάσισα οτι πρέπει να κάνω κάτι. Μετά απο έρευνα στο διαδίκτυο απευθύνθηκα στην Κα Σκούρα που ήταν η μόνη που με απλό τρόπο προσέγγισε ακριβώς το πρόβλημά μου και μου έδωσε πειστική λύση. Στη συζήτηση που είχαμε με κέρδισε η επεξηγηματική και επαγγελματική στάση της, πράγμα που δεν συνάντησα σε άλλα οδοντιατρεία.”

-Δημητρης Σ.

“Η αλήθεια είναι οτι πάντα φοβόμουν τον οδοντίατρο και έτσι απέφευγα να κάνω κάποιες οδοντιατρικές εργασίες που έβλεπα και μόνη μου οτι χρειαζόμουν. Μια συναδελφός μου πρότεινε τη δρ.Σκούρα και το skourasdent, ως πολύ φιλική γιατρό που κάνει εντελώς ανώδυνη οδοντιατρική μαζι με τους συνεργάτες της. Έτσι αποφάσισα και σας επισκέφτηκα. Όχι  μόνο σταμάτησαν οι ενοχλήσεις που είχα, αλλα επιπλέον χαίρομαι τόσο πολύ που μπορω και χαμογελάω διάπλατα χώρις να ντρέπομαι.Συγχαρητήρια σε ολη την ομάδα σας. Ήταν κάτι που άξιζε να κάνω.”

-Σοφία Μ.

“Είχα σοβαρότατο πρόβλημα με τα δόντια μετά την εγκυμοσύνη μου καθώς είχαν αρχίσει να χαλάνε σε μικρό χρονικό διάστημα. Διάβασα σε ένα ιατρικό περιοδικό ένα άρθρο της Κας Σκούρα και επισκέφτηκα το ιατρείο. Ευτυχώς χωρίς πολυ ταλαιπωρία και σε πολυ άνετο περιβάλλον τα δόντια μου επανήλθαν γρήγορα. Ευχαριστώ! Δε με κουράσατε καθόλου!”

-Γεωργία Θ.

“Μετά την επίσκεψή μου σε σας,χαμογελάω με αυτοπεποιθηση”

-Θάνος Δ.

“Επιτέλους ένα οδοντιατρείο που λάμπει από καθαριότητα,ηρεμια και διάθεση στο να ακούσουν το πόνο σου και να σε φροντίσουν χωρίς να βιάζονται.”

Μαρία Π.

 Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια απερίγραπτη φοβία να επισκεφθούν τον οδοντίατρο, σκεπτόμενοι τον πόνο κυρίως που συνοδεύει μια θεραπεία στην στοματική κοιλότητα. Ήμουν κι εγώ μια απο αυτούς! Μέχρι που επισκέφθηκα την κλινική της κας. Σκούρα και αναθεώρησα! Ξεκινήσαμε με έναν καλό καθαρισμό για αφαίρεση πέτρας. Στην πορεία, δρομολογήσαμε εξαγωγές φρονιμητών που κρίθηκε αναγκαίο να γίνει, μια διαδικασία που τελικά έγινε αναίμακτα και εντελώς ανώδυνα, με άψογη μετεγχειρητική φροντίδα. Την ίδια στιγμή η κα. Σκούρα εντόπισε μετά από ακτινογραφικό έλεγχο δύο τερηδονισμένα δόντια, εκ των οποίων το ένα ήταν πολύ πιθανό να χρειαστεί απονεύρωση. Έτσι κι έγινε! Χωρίς καθόλου πόνο και εξηγώντας μου βήμα προς βήμα με ηρεμία και κάθε λεπτομέρεια, τι ακριβώς κάνουμε, κατάφερε να σώσει το δόντι καθαρίζοντας το σχολαστικά απονευρωνοντας το και σφραγίζοντάς το. Οι γνώσεις και η άψογη συμπεριφορά της ιατρού, ένας άνθρωπος απλός, αληθινός, συζητήσιμος που σου εμπνέει εμπιστοσύνη,  σε συνδυασμό με το όμορφο περιβάλλον της κλινικής αυτής, την καθαριότητα και την καλαισθησία, σε κάνουν να ξεπερνάς κάθε φόβο και ανασφάλεια!  Είμαι σίγουρη πως θα συνεχίσω τη θεραπεία μου εκεί, γιατί απλά είμαι απόλυτα ευχαριστημένη! Σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

– Χρύσα

H δρ. Ντόρα Σκούρα είναι γεννημένη και αφιερωμένη στη στοματική υγιεινή των ασθενών της. Την πρώτη φορά πήγα για έναν απλό καθαρισμό και μόλις έφυγα ένιωσα ευεξία, αρμονία και ξαφνικά πολύ υγεία. Η κ. Σκούρα θέλει και επιθυμεί ο ασθενής της να βιώσει ωραία συναισθήματα, να φύγει από το ιατρείο της έχοντας νιώσει πραγματική υγεία και ευεξία. Σε εποχές που δεν προσέχουμε πολύ τους εαυτούς μας, η Ντόρα καταφέρνει μέσα από την αφιέρωσή της στην υγεία και την επιστήμη της, να μας κάνει να νιώσουμε και να βιώσουμε φυσική υγεία και ηρεμία και αυτό το έχουμε τόσο πολύ ανάγκη. Σ’ευχαριστούμε Ντόρα.

-́ Ελσα Δημοπούλου, Ψυχολόγος

Δείτε κριτικές και βαθμολογήστε μας στο www.treatmentabroad.com